Coronadan 2 ölüm daha

Dünya genelinde etkili olmaya devam eden koronavirüs salgınıyla mücadeleye devam edilmeye çalışmaları sürerken vaka ve ölümler de devam ediyor.

Gündem Yayın: 14 Ekim 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 14.10.2020 14:43:47
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Dünya genelinde etkili olmaya devam eden koronavirüs salgınıyla mücadeleye devam edilmeye çalışmaları sürerken vaka ve ölümler de devam ediyor. Dünya genelinde 1 milyonu aşan vaka sayılarında tırmanış devam ediyor. Mart ayında bu yana sıkı önlem ve denetimlerin arttığı Türkiye’de de vakalar yaşanmaya devam etmekte. Vakaların en yoğun olduğu bölgemiz ve kentimizde de etkin çalışmalar sonucu vakalar ve ölümlerde de düşüşler gözleniyor. Önceki haftalarda günlük olarak 8 ila 10 ölümlü vakanın artık 1 ve 2 seyrinde olduğu gözlendi. 13 Ekim günü Batman'da yaşamını yitiren Beşiri doğumlu S.Ö. (81) Beşiri'de toprağa verilirken, 14 Ekim günü de yaşamını yitiren R.A (74) Batman Asri mezarlıkta toprağa verildi. Yetkililer, vatandaşları daha dikkatli olmalarını ve alınan tedbirler ile kurallara uymalarını istedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.