''Çoğulcu ve katılımcı bir yapıyla hareket edeceğiz''

BATSO istişare grubu Başkan adayı Bayram Demirhan, uzun zamandan beri başlattığı seçim çalışmalarını grup arkadaşlarıyla daha da arttırarak hedefe emin adımlarla yürüdüklerini belirtti.

Yaşam Yayın: 21 Eylül 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 21.09.2022 17:30:41
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Demirhan,  “Sloganımız ‘Güçlü ekip, güçlü temsil’. Çoğulcu ve katılımcı bir yapıyla hareket edeceğiz. Bütün projelerimizi ve düşüncelerimizi çok geniş platformlarda paylaşmayı amaçlıyoruz”  şeklinde konuştu. Kendilerine görev verildiği taktirde  Batman’ın ekonomik ve sosyal gelişimine tüm güçleriyle çalışarak katkıda bulunmak istediklerini belirten  BATSO İstişare Grubu Başkan adayı Bayram Demirhan,  “Ticaret ve Sanayi Odası’nın itibarı yüksek, proje ve fikir üreten, projesi olan herkesi dinleyen ve destekleyen, sermayenin ve kamu kaynaklarının harekete geçirilmesi ve doğru kullanılması için yol gösteren, ortak akla değer veren bir yapıya dönüştürülmesi ile mümkün olacaktır. Sloganımız ‘Güçlü ekip, Güçlü temsil’.  Çoğulcu ve katılımcı bir yapıyla hareket edeceğiz. Bütün projelerimizi ve düşüncelerimizi çok geniş platformlarda paylaşmayı amaçlıyoruz'' diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.