‘Çoğu esnafımız ciddi borç yükü altında’

DEVA Partisi, son dönemde ciddi satış sorunu yaşayan Batman Galericiler Sitesindeki esnafı tek tek ziyaret etti ve broşür dağıttı.

Gündem Yayın: 03 Haziran 2021 - Perşembe - Güncelleme: 03.06.2021 14:04:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

DEVA Partisi, son dönemde ciddi satış sorunu yaşayan Batman Galericiler Sitesindeki esnafı tek tek ziyaret etti ve broşür dağıttı. DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci ve beraberindeki geniş parti heyeti ile yapılan ziyarette esnaflar ile birebir görüşme gerçekleştirildi. Esnafın sorun ve taleplerini dinleyen parti heyeti, sıcak bir ilgiyle karşılandı. İl Başkanı Melik Müjdeci, "Bölgemizin en büyük Galericiler Sitesinin Batman'da olması büyük önem arz ediyor. Şehrimizde galericilik ve ona bağlı olan çok sayıda sektörde yaklaşık 15 bin kişi geçimini sağlıyor. Ancak özellikle son 1 yılda yeni araçların üretiminin yavaşlaması, istikrarsız ortam ve döviz fiyatlarının hızla artması nedeniyle araç fiyatları 2 katını aştı ve buna bağlı olarak ikinci el araç satışları durma noktasına geldi. Çoğu esnafımız ciddi borç yükü altında olduğunu ve kirasını bile ödeyemediği belirtiyor. Esnafımız bir an önce yaralarına deva olacak desteğe ihtiyaç duyuyor. Kredi faizlerinin ve dövizin düştüğü istikrarlı bir ortam istiyor. Bu kötü yönetim de değişmeden vatandaşın ve esnafın rahatlaması mümkün gözükmüyor" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.