‘Çelik ve Balaban bizimle beraber’

Yeni sezon için hazırlıklara başlayan Batman Petrolspor, teknik heyet ve futbolcu transfer çalışmalarını şekillendiriyor.

Yayın: 14 Haziran 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 14.06.2021 15:54:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 “TRANSFER ÇALIŞMALARI TİTİZLİKLE SÜRÜYOR”

Geçtiğimiz hafta sonu kulüp tesislerinde yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen Kulüp Başkanı ve İl Genel Meclis Başkanı A. Vahap Akbaş, ‘Yönetim olarak görevimizin başındayız’ dedi. Yeni sezon çalışmaları hakkında bilgi veren Akbaş, kadroda bulunan 30 futbolcudan 29 kişinin sözleşmesinin bittiğini, yeni sezon için transfer çalışmalarını titizlikle sürdürüldüğünü belirtti. Sözleşmeleri biten futbolculardan bazılarının da kalmasını istediklerini, geçtiğimiz yıl yaşanan bazı hataların tekrarlanmayacağını ve kulüp olarak duygusal davranılmayacağını, hiçbir sporcunun kulübün üstünde olamayacağını ve takımın kimseye ezdirilmeyeceğini söyledi. Akbaş, ''Batman spor kamuoyunun takımı ne şartlar altında teslim aldığımızı iyi bilmekte. Geçmişte yaşananları dile getirmenin hiç kimseye bir faydası olmayacak. Petrolspor'u geçmişten bu günlere getiren tüm teknik heyeti, kulüp başkanı, idareci ve sporcularına teşekkürlerimizi sunuyoruz'' dedi.

“BAŞARILI OLMAK ZORUNDAYIZ”

Yeni sezon hazırlıklarını titizlikle sürdürdüklerini açıklayan ve takımı 10 Temmuz'da kampa göndermeyi hedeflediklerini belirten Kulüp Başkanı Akbaş, “Kulüp yönetimimize isim önerileri gündemimizde. Geçmişten bu güne takıma güç veren, yanımızda olan kulübü daha güzel yarınlara taşıyacak tüm STK ve işadamlarımıza kapımız açık. Her zaman yanımızda olan ve geçtiğimiz sezon yönetim kurulunda olan kentimizin iş insanlarından M. Emin Çelik ve Mustafa Balaban'ı yine yönetim listemize ekledik. Batman Petrolspor, Türkiye liglerinde en borçsuz ve sorunsuz kulüplerden biri. Geçen yıl yaşanan kötü günler sonucu play-off şansımızı kaçırdık. Bu yıl hata yapma şansımız yok, başarılı olmak zorundayız” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.