‘Camilere değer vermeliyiz’

Batman’da bazı camilerin elektriğinin borcundan dolayı kesilmesine tepki gösteren Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Yıldız, bunun kabul edilemez olduğunu belirtti.

Yaşam Yayın: 14 Haziran 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 14.06.2021 15:56:31
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Batman’da bazı camilerin elektriğinin borcundan dolayı kesilmesine tepki gösteren Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Yıldız, bunun kabul edilemez olduğunu belirtti. Yıldız, “Batman’da camii elektriklerinin kesilmesi, cemaatin karanlıkta bırakılması kabul edilemez bir davranıştır. Diğer resmi kurumların elektrik ücreti ödenirken, holdinglerin vergi borçları silinirken camilerin elektrik borçları mı devlete yük oluyor. Günümüzde kilise ve havraların elektrik borçlarını devlet alıyor mu? Kimsenin Müslümanları camiden soğutmaya hakkı yoktur. Cami imamları rencide edilmemeli, sürekli para toplanması doğru değildir. Camiler elektrik parası verdiği zaman gecikme zammı alınmaktadır. Biz Saadet Partisi olarak bütçeden camilere pay ayrılmasını talep ediyoruz. Dindar bir nesil isteniyorsa camilere değer vermeliyiz. Saadet partisi olarak bu konunun takipçisi olacağız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.