‘BİZİ TERCİH EDİN’

Öğrencilere tercih zamanı olduğunu anımsatan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, üç tarafı baraj gölü ile kaplı yarım ada haline gelmiş Batman Üniversitesi’nde okumaya davet etti.

Eğitim Yayın: 11 Ağustos 2020 - Salı - Güncelleme: 11.08.2020 16:17:07
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Öğrencilere tercih zamanı olduğunu anımsatan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, üç tarafı baraj gölü ile kaplı yarım ada haline gelmiş Batman Üniversitesi’nde okumaya davet etti. Üniversite tercihi yapacak öğrencilerin yeni bir hayata “merhaba” diyeceklerini dile getiren Prof. Dr. Aydın Durmuş, “Evet, sevgili öğrenciler şimdi de tercih zamanı. Yeni bir hayata adım atacaksınız, geleceğinizi şekillendirmek, hayatınıza yön vermek için üniversite tercihlerinizi yapacaksınız. Batman Üniversitesi olarak erişilebilirlik anlamında, ulaşılabilirlik anlamında, üç tarafı baraj gölü ile kaplı yarımada olan Batı Raman Kampüsümüzle, Hasankeyf, Sason ve Kozluk Meslek Yüksekokullarımızla sizleri bekliyoruz. Kadim tarihe sahip kentimizde, ideolojik ve siyasi bir takım çekişmelerin olmadığı huzur üniversitesinde okumanın ayrıcalığını yaşamak için üniversitemizi gönül rahatlığıyla tercih etmenizi tavsiye ediyorum” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.