‘Biz görev adamıyız’

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden ayrılan Halil Eren, görev süresi boyunca birlikte çalıştığı herkese teşekkür etti.

Gündem Yayın: 20 Ekim 2019 - Pazar - Güncelleme: 20.10.2019 16:23:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden ayrılan Halil Eren, görev süresi boyunca birlikte çalıştığı herkese teşekkür etti. Göreve başladığı günden bu yana ekip ruhuyla çalıştıklarını belirten Eren, Batman halkının, gençliğinin ve spor camiasının her şeyin en iyisini hak ettiğini söyledi. Görevini yeni İl Müdürü Şafi Özperk’e devreden Halil Eren; “Öncelikle 3 yıl boyunca ilklere imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Batman’a kazandırdığımız spor yatırımları, ulusal ve uluslararası organizasyonlar, 15’e yakın branşta yaklaşık 50 Milli sporcu çıkarmak, ilimize aldırdığımız onlarca organizasyon ve etkinlikle Türkiye’de sporun adeta başkenti olduk. Bütün bunları güçlü ve uzman ekibimizin yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarımızla, basınımızla, ASKF, TÜFAD, Kulüplerimiz, okullarımız, antrenörlerimiz ve bu alanda bizleri her zaman destekleyen Gençlik Spor Bakanlığımız, Spor Genel Müdürlüğümüz, sayın Valilerimiz ve devlet büyüklerimizin desteğiyle başardık. Görev değişikliğimden sonra basında, sosyal medya hesaplarında, mesaj atan, telefon açan ve bizleri ziyaret ederek teşekkür zeden herkese minnettarım. Biz görev adamıyız. Devlet büyüklerimizin verdiği kararı saygıyla karşılar, verecekleri yeni görevler için her zaman hazır olduğumuzu bilinmesini isteriz.  Batman için her zaman elimden geleni yapmaya devam edeceğim” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.