‘Bilime, bilgiye ve eğitime önem verelim’

Vali Ahmet Deniz, Batman merkez Bıçakçı ve Demirlipınar köyü ilkokulu ve ortaokulunda görev yapan öğretmenlerle kahvaltıda bir araya geldi.

Eğitim Yayın: 08 Nisan 2018 - Pazar - Güncelleme: 08.04.2018 10:01:52
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Öğretmenlere hitap eden Vali Deniz, eğitimin ana faktörünün öğretmen olduğunu belirterek, “Eğitimdeki başarının ana faktörü öğretmenlerimizdir. Bilime, bilgiye ve eğitime önem verelim. Çocuklarımıza teknolojik gelişmeleri öğretelim. Sık sık aile ziyaretleri yapalım. Aileye ve çocuklarına verdiğimiz değeri htirelim. Aile ziyaretlerinde ortak değerlerimizi, ülkemizin birlik ve beraberliğini anlatalım. Görev yaptığınız okullardaki başarılı öğrencilerin ihtiyaçları için Valilik olarak her türlü masraflarını üstlenmeye hazırız. Nitelikli eğitime kararlı adımlar projemizin temel amacı da budur” dedi. “Okuryazarlık Seferberliği” kampanyası kapsamında yürütülen çalışmalara ilişkin değerlendirmede bulunan Vali Deniz, Batman’da okuma yazma bilmeyenlerin oranının yüksek olduğunu belirterek, bu oranı düşürmek için yoğun bir çalışmanın yürütüldüğünü bu konuda öğretmenlere büyük sorumlulukların düştüğünü ifade etti. Konuşmadan sonra öğretmenlere kitap hediye eden Vali Deniz, kendilerine başarılar diledi.         

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.