BESO’DAN KIZILAY’A ZİYARET

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Türk Kızılay’ın 154. kuruluş yıldönümü münasebetiyle Batman Şube Başkanı Davut Okçu ve İl Yönetimini ziyaret etti.

Gündem Yayın: 21 Haziran 2022 - Salı - Güncelleme: 21.06.2022 18:10:06
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Türk Kızılay’ın 154. kuruluş yıldönümü münasebetiyle Batman Şube Başkanı Davut Okçu ve İl Yönetimini ziyaret etti. Başkan Çiftçi, yardımlaşma ve dayanışma kültürümüzün, yardımseverliğinin bir göstergesi olan Türk Kızılay’ının 154. kuruluş yıldönümünü kutlayarak, Kızılay’ın dünya genelinde göstermiş olduğu özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederek tüm Kızılay çalışanlarına teşekkür etti. Başkan Çiftçi, bunun yanı sıra Kızılay’ın çalışmaları hakkında bilgi alarak, esnafın bilinçlendirilmesi ve iş birliği ile ilk yardım dersleri verilerek sertifikalandırma konusunda görüşmelerde bulunuldu. Ziyaret Kızılay tarafında hazırlanan ilk yardım el eğitim kitabı verilerek, karşılıklı iyilik temennileri ile son buldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.