Beşiri’de minikler spora başladı

Beşiri ilçe Kaymakamlığı ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından, 03-06 yaş grubu arası çocuklar sporla buluşturuluyor.

Yayın: 19 Nisan 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 19.04.2021 21:33:26
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Beşiri ilçe Kaymakamlığı ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından, 03-06 yaş grubu arası çocuklar sporla buluşturuluyor. ‘Aktif yaşıyoruz, Sporla tanışıyoruz’ projesi kapsamında 03-06 yaş arasındaki minikleri sporla tanıştırmak için ilçe kaymakamlığının destekleriyle hayata geçirilen proje kapsamında Nasrettin Hoca Anaokulu öğrencileri ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tesislerinde etkinlikler yapıldı. Beşiri Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ender Hazar; “Çocuklarımızın yüzlerindeki gülümsemeye vesile olan Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, ilçe Kaymakamımız Sayın Mahmut Şener’e ve tüm emek verenlere teşekkür ederiz. Miniklere sosyal mesafeye uyularak yaptırılan sportif hareketler çok faydalı geçti. Miniklerimiz hem spor yaptı, hemde gönüllerince eğlendiler” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.