Belediyeden yol işaretleme çalışması

Batman Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Batman kent merkezinde yol çizgi çalışmalarını hızlandırdı.

Yaşam Yayın: 19 Eylül 2019 - Perşembe - Güncelleme: 19.09.2019 14:34:32
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Batman Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Batman kent merkezinde yol çizgi çalışmalarını hızlandırdı. Yeni açılıp asfaltlanan yolların yanı sıra zamanla deforme olan, silinen yol çizgilerini de yeniden boyayarak belirginleştiren ekipler, Batman’ın farklı mahallelerindeki caddelerde yol çizgi çalışması gerçekleştiriyor. Yenilenen ve yeni yapılan yol çizgilerinin trafik akışını rahatlatması, kaza riskini minimum seviyeye düşürülmesi için çalışmalarını titizlikle sürdüren Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, 5 kişilik ekiple soğuk yol çizgi çalışması gerçekleştiriyor. Kent merkezinde okul, hastane ve halkın yoğun olarak kullandığı yerlerde yayaların rahatlıkla geçmelerine imkan tanıyan hız kesici kasislerde de boyama çalışması yürüten ekiplerimizin bu çalışmaları hem yaya hem de araç sürücülerinin takdirini kazandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.