Belediye trafiği güvenli hale getiriyor

Batman Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent merkezindeki ulaşımda aksaklık yaşanmaması için bakım onarım ve tadilat çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yaşam Yayın: 17 Ekim 2019 - Perşembe - Güncelleme: 17.10.2019 17:14:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent merkezindeki ulaşımda aksaklık yaşanmaması için bakım onarım ve tadilat çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şehir içinde bulunan kavşakların periyodik kontrol ve bakımlarını yapan ekiplerimiz, alt yapı kablosu yanan yerlerde onarım çalışması gerçekleştirdi. Beşevler Mahallesi İpek Yolu Caddesi üzerine 3 adet yaya yolu çizimi gerçekleştiren ekiplerimiz son bir hafta içerisinde; İstasyon Caddesi, İpek Yolu Caddesi, Diyarbakır Caddesi, Dolum Caddesi, Zeki Otel Kavşağı, Dr. Yusuf Azizoğlu Caddesi ve Gap Mahallesine yeni yapılan kavşakta trafik güvenliğini sağlamak için çalışmalar gerçekleştirdi. Omega Direk, Yaya Geçit Levhası, Hız Levhası, Durak Levhası, Girilmez Levhası, Yön Levhası, Araç Çekilir Levhası, Stoper, Delinatör dikim ve monte çalışmaları gerçekleştiren Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri,  okulların önünde öğrencilerin can güvenliğini sağlamak amacıyla yaya geçitlerini boyayarak belirgin olmasını sağladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.