BELEDİYE TALEPLERE SESSİZ KALMADI

Batman şehir merkezinde bulunan taziye evlerindeki sandalye ve masa yetersizliği ile ilgili vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren Batman Belediyesi Mezarlıklar müdürlüğü ise, 2 yıl içerisinde 18 taziye evine 470 sedir ve 940 sehpa desteğinde bulunarak bu ihtiyaçların giderilmesini sağladı.

Gündem Yayın: 19 Şubat 2019 - Salı - Güncelleme: 19.02.2019 17:11:17
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News

Batman şehir merkezinde bulunan taziye evlerindeki sandalye ve masa yetersizliği ile ilgili vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren Batman Belediyesi Mezarlıklar müdürlüğü ise, 2 yıl içerisinde 18 taziye evine 470 sedir ve 940 sehpa desteğinde bulunarak bu ihtiyaçların giderilmesini sağladı. Pınarbaşı Mahallesi’ne modern bir taziye evi kazandıran Batman Belediyesi, faal durumda olan taziye evlerine de ihtiyaç duyulan malzeme desteğinde bulunmanın yanı sıra, acılı günlerinde ailelere taziye yemekleri hizmeti sunarak sosyal belediyecilik anlayışını en iyi şekilde göstermiş oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.