Belediye 3 ay boyunca kira almayacak

Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle ekonomik sıkıntı çeken esnafa destek olmak amacıyla mülkiyeti Belediyeye ait olan 54 iş yerinden Mart, Nisan ve Mayıs ayı kira bedeli alınmayacağını belirtti.

Gündem Yayın: 08 Nisan 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 08.04.2020 17:56:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle ekonomik sıkıntı çeken esnafa destek olmak amacıyla mülkiyeti Belediyeye ait olan 54 iş yerinden Mart, Nisan ve Mayıs ayı kira bedeli alınmayacağını belirtti. Ticari olarak birçok sektörün sıkıntıya düştüğü bir ortamda esnafa yardımcı olmak adına 3 aylık kira bedelinin alınmayacağını kaydeden Belediye Başkan Vekili Şahin, “Bir süredir dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covit-19 Koronavirüs salgını nedeniyle toplumsal yaşam çok ciddi darbe aldı. Tüm Türkiye de bundan nasibini aldı. Özellikle bazı sektörler çok ciddi sıkıntılara girdi. Biz de Batman Belediyesi olarak bu sıkıntı içerisinde olan esnafımıza bir nebze olsun yardımcı olabilmek için Belediye mülkünde kiracı durumda olan 54 iş yerimizin Mart, Nisan ve Mayıs ayında kiralarından feragat ediyoruz. Belediye olarak kiracılarımızın bu ekonomik sıkıntılarına bu şekilde bir nebze olsun yardımcı olmaya çalışacağız. Umuyorum ki Batmanda diğer mülk sahipleri de iş yerlerine benzeri yönde desteklerde bulunarak bu dönemi en az zaiyatla atlatmamız için herkes elinden geleni yapmış olur” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.