BEDAŞ'tan genç işsizlik sorununun çözümüne destek

Türkiye’de genç işsizlik sorununun çözümüne destek olmayı hedefleyen BEDAŞ’ın çalışanlarının yüzde 62’sinin yaş aralığının 18-35 olduğu açıklandı. Şirketin yönetim kadrosunda ortalama yaş ise 38 oldu.

Gündem Yayın: 21 Mayıs 2019 - Salı - Güncelleme: 21.05.2019 16:57:36
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

Türkiye'de genç işsizlik sorununun çözümüne destek olmayı hedefleyen Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ), kadrosunu genç çalışanlardan oluşturmaya ağırlık veriyor. Yapılan bilgilendirmede; Mayıs 2019 itibarıyla 732 kişiyi istihdam eden BEDAŞ'ta 18-35 yaş arasındaki çalışanların oranı yüzde 62 gibi oldukça yüksek bir seviyeye ulaşmış durumda. Yönetimde de gençlere fırsatlar sunan BEDAŞ'ta yönetim kadrosundaki yaş ortalaması 38'lerde olduğu belirtildi. Ayrıca; 2019 yılında da yeni istihdam oluşturmaya yönelik çalışmaları devam eden şirket, teknik saha ekiplerinde ağırlıklı olarak yeni mezunlara öncelik vereceği açıklandı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.