Bayhan güven tazeledi

Batman-Siirt ve Muş Eczacılar Odası, hafta sonu kongreye gitti. Tek liste ile kongreye giden Oda Başkanlığı’nda Eczacılar Oda Başkanı Adnan Bayhan güven tazeledi.

Gündem Yayın: 15 Eylül 2019 - Pazar - Güncelleme: 15.09.2019 19:20:28
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

Batman-Siirt ve Muş Eczacılar Odası, hafta sonu kongreye gitti. Tek liste ile kongreye giden Oda Başkanlığı’nda Eczacılar Oda Başkanı Adnan Bayhan güven tazeledi. Cumartesi günü Eczacılar Odası teras katında yapılan kongreye Diyarbakır eski Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, Eczacılar Odası Birliği üst delegeleri Emin Beyaz ile Faruk Ekmen, bazı STK temsilcileri, Siirt, Muş ve diğer illerden eczacılar katıldı. Divan Başkanlığını Faruk Ekmen’in yaptığı Eczacılar Odasında 357 delege oy kullandı. Yeniden Başkanlığa seçilen Eczacılar başkanı Adnan Bayhan, delegelere ve katılan tüm eczacılara teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.