BATÜ’ye enerji alanındaki bölümlere ilk kez öğrenci alınacak

Batman Üniversitesi 2022-2023 eğitim ve öğretim yılından itibaren Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği (İngilizce) bölümü ve Beşiri Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi programına ilk defa öğrenci alacak.

Eğitim Yayın: 20 Temmuz 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 20.07.2022 15:27:33
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

 Enerji alanında pilot üniversite seçilen Batman Üniversitesinin bu önemli misyonu başarıyla yerine getirmesi için kapsamlı çalışmalar yürüttüklerini belirten Rektör Prof. Dr. İdris Demir, ilk defa öğrenci alınacak bölümlerin enerji alanında yapılan çalışmaların niteliğine büyük katkı ve altyapı sağlayacağını ifade etti. Bu bölümleri tercih edecek aday öğrencilerin üniversitemizden alacakları nitelikli eğitim sayesinde avantaj elde edeceklerinin altını çizen Rektör Demir, Batman Üniversitesini enerji alanında bölgenin merkezi haline getirme hedefinde olduklarını kaydetti. Batman Üniversitesinin öğrencilerine müfredat eğitimi dışında kültürel, sanatsal, sosyal ve sportif alanlarda da olanaklar sunulduğunu söyleyen Rektör Demir, öğrencisi ile bütünleşen Batman Üniversitesinin yaptığı çalışmalarla bölgesinde marka üniversite olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini sözlerine ekledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.