‘BATSO SEÇİMLERİNDE TARAF DEĞİLİZ’

BATSO seçimleriyle ilgili açıklamada bulunan Gelecek Partisi Batman İl Başkanı Abdülbaki Polat, siyasi partilerin BATSO seçimlerinde herkese eşit mesafede bulunması gerektiğini söyledi.

Yaşam Yayın: 24 Eylül 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 24.09.2022 19:04:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

“Yerel siyasetçiler bulundukları şehirde yaşanan sorunları gündeme getirmek ve çözüm üretmek için gayret göstermelidir” diyen Polat, “İlimizin en önemli ve en kıymetli kurumlarından biri olan BATSO seçimlerinde iş insanlarının ortak akılda ve ortak kazanımlarda bir araya gelmesi için siyasilerin bu seçimlerde tarafsız kalması en büyük beklentimizdir” ifadesini kullandı. “BATSO’da  tüm üyeler iş insanıdır, siyasi parti temsilcisi değildir” sözlerini kullanan Abdülbaki Polat, Gelecek Partisi olarak Batman Ticaret Odası'nın menfaatleri doğrultusunda tüm adaylarla eşit mesafede durmaya çalışıyoruz” dedi. Polat, “Gelecek Partisi olarak temel hedefimiz tüm seçmenlere olduğu gibi, BATSO kurum seçimleri sonrasında üyeler ve ilgili kurumlar arasında iyi bir köprü oluşturmak ve bu şehri hakkettiği noktaya taşımaktır. Bu bağlamda komitelerden bizlere ulaşan sıkıntıları dinleyip dosya hazırlıyoruz. Bu dosyaları daha sonra Genel Merkeze sunarak çözüm üretmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. BATSO seçimlerinin kente  hayırlı olmasını dileyen Polat, tüm adaylara başarılar diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.