BATSO’DAN TABLET YARDIMI

Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, Milli Eğitim Müdürlüğü ile “Eğitime Destek Protokolü’ne” imza attı.

Eğitim Yayın: 26 Aralık 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 26.12.2020 10:24:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, Milli Eğitim Müdürlüğü ile “Eğitime Destek Protokolü’ne” imza attı. Devam etmekte olan korona virüsü salgını nedeniyle eğitim sisteminin olumsuz etkilendiğini belirten BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, “Pandemi sürecinde salgının yayılımını azaltmak için eğitimi uzaktan sürdüren Milli Eğitim Bakanlığı, EBA adı verilen uzaktan eğitim sistemi kurarak öğrencilere bu sistem üzerinden online dersler veriyor. Fakat bir çok öğrenci maddi olanaksızlıktan ötürü EBA’da online derslere katılamamaktadır. Bunun üzerine Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteği üzerine, Batman Ticaret ve Sanayi Odası ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü arasında yapılan Eğitime Destek Protokolü kapsamında öğrencilerin eğitimden uzak kalmamaları için Batman Milli Eğitim Müdürlüğüne tablet yardımında bulunuldu. Eğitime her yıl destek veren Batman Ticaret ve Sanayi Odası, öğrenciler geleceğin aydınlık yüzleridir, onların yüzünü güldürmekte bizlerin görevidir. Bu süreçte olumsuz etkilenen eğitim sistemi için hep birlikte gereken desteği sağlayacağız” diye konuştu.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.