“BATSO BATMAN'IN CAN DAMARIDIR”

Batman'da kısa bir süre sonra yapılacak seçimler için adaylar sahada çalışırken, iş insanları da BATSO'nun önemine değindi.

Yaşam Yayın: 18 Eylül 2022 - Pazar - Güncelleme: 18.09.2022 10:44:07
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

 Batman'da son 3 yıl içinde birçok konut projesini hayata geçiren Akgün Yapı Şirketinin sahibi Rıdvan Akgün; yaklaşan BATSO seçimlerinde tüm adaylara başarılar dileyerek seçimi kazanan başkan adayının iş insanları ve müteahhitlerle iletişim halinde olmasının gerektiğini söyledi. Akgün Yapı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Akgün,''İnşaat alanında Batman'ın konut ihtiyacını bizim gibi müteahhit arkadaşlar hayat geçirmeye çalışıyor. Hem kendi mesleğimizi icra ederken, insanların da hayalini gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Ne yazık ki inşaat ruhsatı, kat konusu ve değişik alanlarda sıkıntılar yaşamaktayız. 8 Ekim’de yapılacak seçimler için tüm adaylara başarılar diliyorum. Seçilecek Başkan kim olursa olsun müteahhitlerle koordineli olarak çalışıp sorunlarına duyarlılık göstermeli. BATSO'nun öneminin farkındayız. BATSO Batman'ın can damarıdır'' şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.