‘BATSO adayları saygı duyulan isimlerdir’

İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, BATSO (Batman Ticaret ve Sanayi Odası) adaylarına eşit mesafede olduklarını söyledi.

Yaşam Yayın: 21 Eylül 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 21.09.2022 17:42:39
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

 BATSO Başkan adayı Sayın Abdülkadir Demir’e, Sayın Bayram Demirhan’a, Sayın Celil Demir ve Sayın Osman Nasıroğlu’na başarılar dileyen İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, kazananın Batman olması temennisinde bulundu. Başkan Çelik yaptığı açıklamada; “Siyasi kimliğimiz gereği bütün adaylarımıza eşit mesafede olduğumuzu herkesin bilmesini isteriz. Bize yakın şirketlerimizde gönülleri hangi adaydan yana istiyorsa oyunu ona versin. Bizim yakın dostlarımıza, esnaflarımıza, akrabalarımıza ve sevenlerimize herhangi bir yaptırım ve ricamız olmayacaktır. BATSO üyelerimiz kimlere oy vermek istiyorsa ona versin. Bütün adaylarımız Batman’ın saygı duyduğu isimlerdir. Her şeye rağmen seçimler demokrasinin gereğidir. 8 Ekim 2022 tarihinde sandıktan kim çıkarsa çıksın kazanan Batman halkı, esnaflarımız, iş insanları ve lobimiz olmalıdır. Bütün adaylara şimdiden başarılar diliyorum” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.