"BATMAN'IN TURİZMDE ÖNÜ AÇIK"

Batman Valiliği, Batman Belediyesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası, TÜRSAB, acente ve otellerin katıldığı İzmir Travel Turkey fuarı start aldı.

Resmi İlan Yayın: 07 Aralık 2017 - Perşembe - Güncelleme: 07.12.2017 16:28:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

‘BATMAN'A GELİN’ ÇAĞRISI

İzmir Travel Fuarının açılışına Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ile birlikte katılan Batman Valisi Ahmet Deniz; "Ülkemizin ikinci büyük fuarına Batman olarak katılmanın sevinci içerisindeyiz. Standımıza gelen konukları Batman'a davet ediyoruz. Batman'ın kapısı herkese açık. Batman halkı misafirperverdir. Batman'ın turizmde önü açık bir kenttir. İlimizin turizm pastasından daha fazla payını alması için başta Morkiryakus manastırı ve Kozluk kalesi başta olmak üzere bir çok tarihi mekanlarımızı turizme kazandırıyoruz" dedi. 
Fuar İzmir alanında düzenlenen Travel Turkey İzmir, 11. kez kapılarını açtı. Fuarın açılışına Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Batman Valisi Ahmet Deniz, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaooğlu, Batman Belediye Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, konuk ülke Ukrayna'nın Kalkınma ve Ticaret Bakanlığından Taras Krykun ve çok sayıda turizmci katıldı.Batman stadında Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Halil Eren, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Abidin Bingül, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, bazı STK ve Oda yönetim kurulu üyeleri katıldı. Batman'a herkesi davet ettiklerini belirten Vali Deniz, Batman standına gelenlere Batman'ın tanıtım materyallerini armağan etti.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.