Batman Tenis takımı grup ikincisi oldu

Şırnak 'ta 20 ilden 100 takım ve 400 sporcunun katılımıyla düzenlenen 'Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tenis Takım Şampiyonası' final maçlarıyla sona erdi.

Yayın: 07 Eylül 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 07.09.2022 13:33:03
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

 Şırnak'ta yapılan Doğu Güneydoğu Anadolu takım şampiyonasına Batman Aile Sosyal Politikalar Kız takımı da katılmıştı. Turnuvada  Batman ekibi 4'lü gurupta grubunu  2.ncisi oldu. Şırnak'ta Gençlik ve Spor Bakanlığı, Valilik, Belediye, Şırnak Üniversitesi, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Türkiye Tenis Federasyonu işbirliği ile düzenlenen 'Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tenis Takım Şampiyonası'nın final maçları sonunda iyi sonuç elde eden Batman ekibi kente sevinçle döndü.   Batman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ümit Çiçek “Daha çok çalışarak bir sonraki turnuvalara hazırlanıp daha iyi dereceler elde etmek istiyoruz. Bizleri en güzel şekilde temsil eden takımımızı kutlar başarılarının devamını diliyorum “dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.