‘Batman sağlığı için olumlu bir gelişme’

Sağlık Sen Şube Başkanı Maruf Yalçın, Cumhurbaşkanlığı kararıyla Batman Üniversitesi bünyesinde Diş Hekimliği Fakültesinin kurulmasının Batman sağlığı için olumlu bir gelişme olduğunu belirtti.

Eğitim Yayın: 02 Mayıs 2021 - Pazar - Güncelleme: 02.05.2021 12:57:28
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Sağlık Sen Şube Başkanı Maruf Yalçın, Cumhurbaşkanlığı kararıyla Batman Üniversitesi bünyesinde Diş Hekimliği Fakültesinin kurulmasının Batman sağlığı için olumlu bir gelişme olduğunu belirtti. Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada; “İnsan sağlığının korunmasında, ağız ve diş sağlığının geliştirilmesinde önemli hizmetler vereceğine inandığımız Diş Hekimliği Fakültesinin Batman Üniversitesi bünyesinde kurulması ilimizin sağlığı için memnuniyet verici bir gelişme olmuştur. İlimizin sağlık altyapısını ciddi anlamda güçlendirecek olan, gerek koruyucu gerekse tedavi edici ağız ve diş sağlığı hizmetlerinin etkin olarak verilmesini sağlayacak Diş Hekimliği Fakültesinin Batman'ımız için hayırlı olmasını diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Batman Üniversitesi bünyesinde Tıp Fakültesinin de kurulmasına yönelik çalışmaları destekliyor ve bu çalışmaların olumlu bir şekilde sonuçlanacağına inanıyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.