“BATMAN KAZANACAK”

Uzun bir süreden beri Batman Ticaret ve Sanayi Odasına Başkanlığı’na adaylığını açıklayan İstişare Grubu adayı Bayram Demirhan, “BATSO bünyesinde araştırma ve geliştirme (AR-GE) birimi oluşturarak kentin ihtiyacı olan projeleri, teşvik hibe ve desteklerini bir bir hayata geçirerek binlerce kişiye istihdam alanı sağlayacağız” dedi.

Yaşam Yayın: 16 Eylül 2022 - Cuma - Güncelleme: 16.09.2022 18:35:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

“KENTİN YARARINA FAYDALI İŞLER YAPACAĞIZ”

Güçlü ve güvenilir bir ekiple yönetime talip olduklarını belirten BATSO Başkan adayı Bayram Demirhan, ''Başta kentimizin sosyo-ekonomik kalkınması olmak üzere Batman'da düzenlenecek etkinliklerle alanında uzman bireyleri işletme sahipleriyle bir araya getirerek kentin yararına faydalı işler yapacağız. Bütün kent paydaşları ile koordinasyon içerisinde çalışmayı esas alarak çalışmayı hedefliyoruz. İstişare grubu olarak kamuoyu, meslek odaları, iş insanlarımızın, üyelerimizin ve STK'ların bizlere olan teveccühlerine de teşekkür ediyoruz. Amacımız Batman'a layık olup Batman'ı en iyi noktada temsil etmektir” diye konuştu.

AKSOY 7’NCİ GRUPTA İDDİALI

Yaklaşan BATSO seçimleriyle birlikte gruptaki meclis üye adayları da netleşiyor. Mobilya sektöründe hizmet veren genç iş insanı Ekrem Aksoy, İstişare Grubu Başkan adayı Bayram Demirhan'ın 7. gruptaki meclis üyesi adayı olduğunu açıkladı. 7’nci Grup Meclis Üyesi Adayı Aksoy, ''İstişare Grubu Başkan adayımız sayın Bayram Demirhan ile 'kazanan şahıslar değil, Batman olmalı' şiarıyla girdiğimiz yola 8 Ekim tarihinde yapılacak seçimlere Batman'ın kalkınması ve geleceği için yola çıktık. Zorlu bir yola girdik ve elimizi taşın altına koyduk. Bu seçim Batman'ın geleceğine, ekonomisine ve kalkınmasına ışık tutacaktır. Üyelerimizin de aynı şekilde bize oy vererek destek vermelerini istiyoruz. Bu seçim Batman'ın geleceğine ışık tutan bir seçim olacaktır'' dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.