Batman'ın haritası ‘yarasa adam’ gibi olsun kampanyası

Çizgi roman karakteri Batman (Yarasa Adam) ile isim benzerliği sık sık gündeme gelen Batman’da ilginç bir imza kampanyası başlatıldı.

Gündem Yayın: 30 Temmuz 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 30.07.2018 15:03:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 “KENT TURİZMİNE OLUMLU YANSIYACAK”

Batman il sınırının çizgi roman karakteri Batman’ın logosuna göre düzenlenmesi için uluslararası bir kampanya platformuna imza bırakanların sayısı 8 bini aştı. Batmanlılar olası bir düzenleme durumunun kent turizmine olumlu yansıyacağını belirtti.  Uluslararası bir kampanya platformunda başlatılan kampanyada Batman il sınırının çizgi roman karakteri Batman’ın logosuna göre yeniden düzenlenmesi isteniyor. Sosyal medyada yoğun ilgi gören kampanyada şu ana kadar 8 binden fazla imza bırakıldı. Kampanyaya olumlu destek verenler, il sınırlarının logoya uygun şekilde düzenlenmesi halinde bu durumun kent turizmine olumlu yansıyacağını ve kentin adını dünyaya duyuracağını ifade etti. 

“GÜZEL BİR KAMPANYA OLMUŞ”

Batman havaalanının daha önce en komik havaalanı seçildiğini anımsatan Sinan Bozçalı, “Çok güzel bir kampanya olmuş. Çok hoşumuza gitti. Daha önce de dünyanın en komik havalimanı seçilmiştik. Batman küçük bir şehir ülke gündemine pek yansımıyor ama böyle güzel kampanya sayesinde hemen hemen duymayan kalmadı. Olursa çok güzel olur. Olacağını zannetmiyorum. Çünkü sınırların tekrar çizilmesi kolay bir şey değil” dedi. Sınırların o şekilde çizilmesi halinde kültür alışverişi olacağını ve turist oranında artış olacağını savunan Burak Cengiz de, “Batman‘ın bu şekilde olması daha mantıklı. Yabancı turistler gösterişe önem verdiği için daha çok turist çeker” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.