BATMAN'DAN ORDU'YA TRANSFER

Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımının skorer oyuncusu Beytullah Temiz, süper ligde mücadele eden Ordu'ya transfer oldu.

Yayın: 25 Ağustos 2022 - Perşembe - Güncelleme: 25.08.2022 09:31:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Başarılı  sporcu 17  yıldır  Batman  takımın formasını giyiyordu. Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımının skorer oyuncusu Beytullah Temiz   yeni sezonda Ordu Büyükşehir takımının forması giyecek. Beytullah Temiz  yaptığı  açıklamada, "17 sezon ailem olan Batman 'a veda ediyorum. Ardımda güzel şeyler bıraktığıma, çok şey öğrendiğime inanıyorum. Batman Engelliler Spor Kulübünün engelliliğe, spora verdiği değer, yarattığı farkındalık için müteşekkirim" dedi.  Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Nasreddin Kaya, transfer ile ilgili olarak açıklamada bulundu. Kaya, “17 yıldır takımımızda mücadele eden oyuncumuz Beytullah Ordu takımına transfer olmak istediğini söylediğinde çok sevindik. Kulübümüzde yıllardır verdiği mücadeleden dolayı kendisine teşekkür edip  yeni takımında kendisine başarılar diliyorum.  Oyuncumuz transferinde hiç bir bedel almaksızın oyuncumuzu yeni takımına gönderdik . Kulüp olarak tek gayemiz Batman’daki engelli bireylere sporu sevdirmek ve Batman’ı mücadele ettiğimiz ligde en iyi şekilde temsil etmektir” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.