“BATMAN’DA İLKLERİ GERÇEKLEŞTİRDİK”

BATSO Başkanı Demir, Batman ekonomisini kalkındırma gayesiyle Batman’da bir ilk olarak “Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı ve Batman İnşaat ve Mobilya Dekorasyon Fuarı” fuarını gerçekleştirdiklerini ve ülkede bir ilk olarak elektronik e-belge sistemi kurduklarını kaydetti.

Yaşam Yayın: 20 Eylül 2022 - Salı - Güncelleme: 20.09.2022 16:16:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Ticaret ve Sanayi Odası ve DİKA işbirliğiyle yürütülen çalışmayla Batman'da bir ilk gerçekleştirildiklerini belirten Başkan Demir, “Batman'da bir ilk olarak 2017 tarım ve inşaat sektörünün geliştirilmesi amacıyla, ‘Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı ve Batman İnşaat ve Mobilya Dekorasyon Fuarı’ birçok firmanın katılımıyla yapıldı. Pandemi nedeniyle iki yıl ara verilen Batman Fuarı’nda bu yıl 27 Ekim tarihinde 4. Batman Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda ‘Tarım Ekipmanları, Tohumculuk, Hayvancılık’ sektörleri ile ‘İnşaat Malzemeleri, Banyo, Mutfak, Mobilya Yan Sanayi, Otomobil, Kozmetik, Kuyumculuk, Hazır Giyim’ sektörlerinin sergileneceği Batman Sanayi Ticaret Fuarı düzenlenecektir” dedi. Batman Ticaret ve Sanayi Odası üyelere daha iyi hizmet sunabilmek ve zaman tasarrufu kazandırmak için 2014 yılında e-belge sistemine geçiş yaptıklarına dikkat çeken Başkan Demir, “Geçmiş yıllarda oluşan yoğunluk ve sistem sıkıntısı sebebiyle üyelerinin işlemelerini hızlandırmak adına çalışmalar yaparak ilk defa imzalı e-belge teminini 7-24 (yedi gün /24 saat) hizmete sunduk” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.