BATMAN BUZ TUTTU

Yaşam Yayın: 16 Şubat 2020 - Pazar - Güncelleme: 16.02.2020 10:26:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Hafta sonu yurt genelindeki ağır hava koşulları Batman ve ilçelerinde de etkili oldu. Sağanak yağış şeklindeki  yağmur ve kar yağışları Batman'da etkili oldu. Cuma akşamı uçuşların iptal edildiği Batman Hava alanında bazı yolcular komşu il Diyarbakır'dan uçmak zorunda kaldı. 

Hava sıcaklığının eksinin altında 7-8 derecelere kadar düştüğü kentte hayat adeta durma noktasına geldi. Yoğun kar yağışı nedeniyle okullara merkez ve ilçelerde eğitime  1 gün ara verilmişti. Etkili olan kar yağışı nedeniyle merkezde Batman Belediye işçileri boş durmadı. Karla kaplanan yollara tuz serimi ve kar temizliğinin yanı sıra sahipsiz hayvanlara da yem bırakıldı.

Etkili kar yağışı nedeniyle 249 köy yolu ve 281 mezra yolu da ulaşıma kapanırken  İl Özel İdaresi ekipleri, kapanan köy yollarını yeniden ulaşıma açtı. Kar nedeniyle buz pisti haline gelen bazı yollarda araçlar kaza yaparken kent merkezindeki bir çok süz havuzu da buz tuttu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.