''BATMAN'A ÇALIŞMAK İÇİN GELDİK''

Bir süre önce Diyarbakır Çocuk Hastanesi Başhekimliği'nden Batman İl Sağlık Müdürlüğü’ne atanan Doktor Semih Canpolat, “Batman'a çalışmak için geldik” dedi.

Gündem Yayın: 28 Haziran 2022 - Salı - Güncelleme: 28.06.2022 15:27:25
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Bir süre önce Diyarbakır Çocuk Hastanesi Başhekimliği'nden Batman İl Sağlık Müdürlüğü’ne atanan Doktor Semih Canpolat, “Batman'a çalışmak için geldik” dedi. Batman'ın yabancısı olmadığını belirten Sağlık İl Müdürü Doktor Semih Canpolat, ''Batman ve ilçelerdeki Sağlık kuruluşlarının hizmet kalitesi gayet iyi durumda. Bazı bölümlerde aksaklıklar olsa bile bunları daha verimli hale getirmek için çaba sarf edeceğiz. Sağlıkta yükü ağır olan Batman, merkez ve çevre il ile ilçelere hizmet veren bir konumda. Kentin sağlık kuruluşlarının yatak sayısı, teknik donanım ve sağlıkçı ordumuzla en kaliteli hizmeti sunmak tek hedefimiz'' şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.