Batman 72 Belediyespor maça hazır

Pandemi nedeniyle uzun süreden sonra farklı statü ve sistemle oynatılmasına karar verilen Bölgesel Amatör Ligde, Batman’ı temsil eden Batman 72 Belediyespor ilk maçına Pazar günü çıkacak.

Yayın: 11 Haziran 2021 - Cuma - Güncelleme: 11.06.2021 07:03:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman 19 Mayıs Semt sahasında oynanacak karşılaşmanın başlama saati 17.00 olarak açıklandı. Batman 72 Belediyespor, Mazıdağı Fosfat’ı sahasında 3-0’lık farklı sonuçla yenmeyi başaran Diyarbakır temsilcisi Bağlar Belediyespor’u Batman’da ağırlayacak. 8 Haziran’da start alan, Bölgesel Amatör ligde 3 takımın yer aldığı 4.Bölge 4.Grupta Batman 72 Belediyespor ilk hafta maçını bay olarak geçirdi. Yerli ve genç kadrosuyla zorlu lige  aylar öncesinden hazırlanan Batman 72 Belediyespor’un hedefi sahasında ilk maçında galip ayrılmak.

“YARIŞMACI DEĞİL, KATILIMCI OLARAK MAÇLARA ÇIKACAĞIZ.”

Baktaş, lige 5 aylık uzun süreden sonra çalışmalarına start verdiklerini belirterek, “Tamamı yerli hoca ve kendi evlatlarımız olan gençlerle yola çıktık. Bu sezon hedefimiz gençlerimizle en iyi mücadele örneği gösterip, gelecek sezona daha iddialı bir ekip yaratmak” dedi.  Bağlar Belediyespor maçına da değinen Baktaş, “İlk maçımızı bay geçirdik. İkinci hafta maçımızda Bağlar Belediyespor’u ağırlayacağız. Rakip, güçlü ve yüksek paralarla kurulan bir takım. Biz sahada elimizden geleni yapacağız. Sadece işimize odaklanacağız. Skordan ziyade oyuncularımızın ortaya koyacakları oyun bizler için önem arz etmektedir. Amacımız Batmanlı gençlerin gelişimine katkı sağlamak. Kulüp Başkanımızın ve yönetimimizin gayretleri ile kısa sürecek olan Bölgesel Amatör Ligde elimizden geleni yapacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.