BASKİ 4 ayda 15 bin metre boru döşedi

Batman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (BASKİ)’nün kent genelinde 3 ayda toplam 15 bin metre içme suyu şebekesi, abonelere ait evsel bağlantı hatları, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı döşedi.

Yaşam Yayın: 19 Eylül 2019 - Perşembe - Güncelleme: 19.09.2019 14:29:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (BASKİ)’nün kent genelinde 3 ayda toplam 15 bin metre içme suyu şebekesi, abonelere ait evsel bağlantı hatları, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı döşedi. BASKİ Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz tarafından 2019 yılı Nisan-Ağustos döneminde 5 bin metre içme suyu hattı, 15 bin metre kanalizasyon şebekesi döşendi. Ekipler tarafından 537 kanalizasyon ve yağmursuyu bacası yükseltme, 198 Izgara ve 75 kapak değişimi gerçekleştirildi. Ayrıca Müdürlükte 5 aylık dönemde bin 810 yeni abone bağlantısı yapılırken 3 bin 992 adet arızalı sayaç değiştirildi. BASKİ Müdürlüğü çağrı merkezine gelen ihbarları da değerlendiren ekipler, 5 aylık dönemde 13 bine yakın arıza şikâyetini de çözüme kavuşturdu. Her ay düzenli olarak il genelindeki 115 bin aboneye ait sayaç okuma işlemleri de BASKİ Sayaç Okuma Ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor. Yaşar Kemal Kent Ormanı ve Cudi Mahallesinde ana hat değişimi ve yeni hat döşeme çalışmaları yürüten BASKİ Müdürlüğü ekipleri, Belde ve Çamlıtepe Mahallelerinde 1 kilometre yağmur suyu hattı döşemesi, çeşitli mahallelerde 5 kilometre yağmur ve kanalizasyon, 5 kilometre içme suyu hattı döşeme çalışmalarını da tüm hızıyla sürdürüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.