‘Basınımızın yanındayız’

Demokrat Parti Batman İl Başkanı Ahmet Gümüş, Merkez İlçe Başkanı Nurettin Önder, Gençlik Kolları Başkanı Fırat Sanlı ve Başkan Yardımcısı Recep Özdemir 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

Gündem Yayın: 12 Ocak 2021 - Salı - Güncelleme: 12.01.2021 17:16:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Demokrat Parti Batman İl Başkanı Ahmet Gümüş, Merkez İlçe Başkanı Nurettin Önder, Gençlik Kolları Başkanı Fırat Sanlı ve Başkan Yardımcısı Recep Özdemir 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

“DEMOKRAT PARTİ BU ÜLKENİN ÇİMENTOSUDUR”

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nedim Arslan'la görüşen Demokrat Parti İl Yöneticileri, “Zor şartlar altında çalışan, şehrin sorunlarını ve gelişmelerine katkı sunan fedakar gazetecilerin ilkelerinden ödün vermeden yerelde ve genelde olduğu gibi dünyanın dört bir yanında fedakarca görev yapan gazetecilerimizin yanındayız” dediler. 10 Ocak Gazeteciler günü münasebetiyle gazetemizi ziyaret eden Demokrat Parti İl ve İlçe Yöneticileri, parti çalışmaları hakkında da bilgiler verdiler. Demokrat Parti’nin yıllarca Türk siyasetine katkı sunduğunu belirten İl Başkanı Ahmet Gümüş ve Merkez İlçe Başkanı Nurettin Önder, ''Geçtiğimiz hafta Parti Genel Başkanımız Gültekin Uysal, Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, parti üst düzey yöneticileri, bölgemizdeki 9 ilin yöneticileri olarak ‘Diyarbakır Anneleri’ne ziyaret gerçekleştirdik. Pandemi nedeniyle ülkemiz ve bölgemizdeki ekonomik sıkıntılarla ilgili Diyarbakır Demir Otelde düzenlenen toplantıda esnaf ve çiftçilerimizin sorunları tartışıldı. Partimize gün geçtikçe katılımlar sürmektedir. İlimizin sorunlarını da Genel Başkanımız ve partinin üst düzey yetkililerine sunarak kendilerini Batman'a da davet ettik'' diye konuştular.     

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.