Balık satış yerleri denetlendi

​Batman Tarım ve Orman Müdürlüğü, Batman Emniyet Müdürlüğü ve Batman Belediyesi tarafından 1380 Sayılı kanun kapsamında ve 1 Nisan-1 Temmuz arasında iç sularında av yasağı nedeniyle balık satış yerleri denetlendi.

Yaşam Yayın: 16 Nisan 2021 - Cuma - Güncelleme: 16.04.2021 18:09:51
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Google News

​Batman Tarım ve Orman Müdürlüğü, Batman Emniyet Müdürlüğü ve Batman Belediyesi tarafından 1380 Sayılı kanun kapsamında ve 1 Nisan-1 Temmuz arasında iç sularında av yasağı nedeniyle balık satış yerleri denetlendi. Yapılan denetime; İl Müdürü Mehmet Gün, Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Serap Güneş, Batman Emniyet Müdürlüğü ve Batman Belediyesi polis-zabıta ekipleri ve su ürünleri mühendisleri katıldı. Denetimde İl Müdürü Mehmet Gün tarafından balık satış yerlerinde av yasağına uymaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.