“Babamın yarım kalmış hizmetleri için vize istiyorum”

Batman eski Milletvekili merhum Aydın Baran’ın Milletvekili adayı oğlu Burhan Baran, Reşkotan ve Alikan bölgesinde, köy köy çalışmalarını sürdürüyor.

Siyaset Yayın: 21 Haziran 2018 - Perşembe - Güncelleme: 21.06.2018 13:29:35
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Beşiri bölgesinde babasına büyük bir değer verildiğinin altını çizen Baran; “Rahmetli milletvekili babam Aydın Baran’ın yarım kalmış hizmetlerini tamamlamak için göreve talip oldum. Özelikle Alikan ve Reşkotan bölgelerinde İYİ Partiye ciddi anlamda destek var. Bugün büyük gayret ve çabalarıyla bölgeye onlarca hizmet götürmüş olan merhum babamın yolunda, eş, dost, akraba ve sevenlerini ziyaret edip destek bekliyorum. Siyasetin yeni ve genç isimlere ihtiyacı var. Gençlerin, kadınların, istihdamın, yatırımların ve her türlü hizmet için İYİ Partiye oy verilmesinin zamanı geldi. Beşiri bölgesinde her kesimin desteğini almak için köy köy, mezra mezra ve ev ev seçim çalışmalarımızı ekiplerimizle beraber sürdürüyoruz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.