Aydın Gülmez’den sağlıkçılara destek

İstanbul’da medikal alanında çalışma yürüten Batmanlı iş insanı Aydın Gülmez, sağlık emekçilerine koruyucu siperlik gönderdi.

Sağlık Yayın: 20 Eylül 2020 - Pazar - Güncelleme: 20.09.2020 12:30:35
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

İstanbul’da medikal alanında çalışma yürüten Batmanlı iş insanı Aydın Gülmez, sağlık emekçilerine koruyucu siperlik gönderdi. Koronavirüs salgınının başladığı günlerde Batman’a siperlik maske ve tulum göndererek Batmanlılık örneği sergileyen Gülmez, yüklü miktarda siperlik maske gönderdi. Siperlik maskeleri Batman İl Sağlık Müdürlüğü’ne ulaştıran iş insanı Gülmez, “Sağlık çalışanlarının özverili ve fedakârca çalışmalarını gözlemliyoruz. Bu zorlu mücadelede onların yanında olmaya çalışıyoruz. İstanbul’da olmama rağmen Batman’ı yakından izliyorum. Batman’da virüsün pik noktasına ulaştığı günlerde tulum ve siperlik göndererek bu yükün altına elimizi koymaya çalışmıştık. Şimdi de siperlik maske desteğimiz oldu. Bu zorlu süreci el birliği ile atlatacağımıza olan inancım tamdır Batmanlılardan ricam maske, fiziksel mesafe ve hijyene dikkat etsinler” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.