‘AYAĞIMIZIN HER YERE BASMASI GEREKİYOR’

Vali Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, Vali Konağında düzenlenen kahvaltıda, Kozluk ilçesinin köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Gündem Yayın: 21 Haziran 2022 - Salı - Güncelleme: 21.06.2022 18:20:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Vali Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, Vali Konağında düzenlenen kahvaltıda, Kozluk ilçesinin köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Batman’da yapacakları birçok işten bir tanesinin de Vali Konağını, Halkın Konağı yapma projesi olacağını belirten Vali Canalp, “Bu Konak’ta aynen bugün burada sizlerle olduğu gibi Batmanlıların birçok değişik kesiminden insanları ağırlama imkanımız olacak inşallah. Bu şekilde daha güçlü bir bağı daha güçlü bir muhabbeti oluşturacağız. Bütün köylerimizi, beldelerimizi ve ilçelerimizi gezerek ayağımızın her yere basması gerekiyor. En esaslı bilgi bizzat kendimiz gidip, görüp, yaşayıp, konuşup ve koklayıp aldığımız zaman ki bilgidir. Bu bilgi gerçek bilgidir, bu bilgi kalıcı bilgidir, bu bilgi ile beraber inşa edeceğiniz işler bu bilgiyle beraber vereceğiniz kararlar doğru kararlar olur. Bu sebeple inşallah Batmanımızın bütün köylerini görme imkânımız olacak. Sadece köylerini değil aynı zamanda mezralarını da gezme görme imkânımız olacak. Köylerimizle ilgili konularda, köyümüzdeki vatandaşlarla beraberce oturacağız ve beraberce kararlar vereceğiz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.