Atıl durumdaki çöp kamyonu aktif hale getirildi

Batman Belediyesi envanterine kayıtlı 286 aracın bakım, onarım ve tamiratını Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri özveriyle gerçekleştiriyor.

Yaşam Yayın: 06 Ocak 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 06.01.2021 22:55:16
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
Google News

Batman Belediyesi envanterine kayıtlı 286 aracın bakım, onarım ve tamiratını Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri özveriyle gerçekleştiriyor. Aşırı derecede yıpranmış ve kullanılamaz hale gelen çöp kamyonları kendi personel ve mali kaynaklarla kısa süreli bir çalışmanın ardından onarılarak Temizlik Müdürlüğü ekiplerinin hizmetine sunuldu. Batman genelinde gerçekleştirilen temizlik çalışmasında kullanılan araçların revizyonu ile büyük maliyet gerektiren onarımlar Belediye personeli ve öz kaynaklarla daha düşük maliyetlerle tamamlanarak Batmanlıların hizmetine sunuluyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.