‘AŞI OLUN’ ÇAĞRISI

Batman Valisi Hulusi Şahin ile İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Hakan Pamukçu, aşı çağrısında bulundu.

Gündem Yayın: 15 Haziran 2021 - Salı - Güncelleme: 15.06.2021 13:44:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Batman’da aşılama tüm hızıyla sürerken, salgınla mücadelede aşı çalışmalarının önemine vurgu yapan ve sırası gelen vatandaşların ivedilikle aşı olması gerektiğinin altını çizen Vali Hulusi Şahin, “Salgın henüz bitmedi. Tedbirlere riayet etmeye hepimizin ihtiyacı var. Tedbirlere ve aşıya güvenmek durumundayız. Bunun da etkilerini süreç içerisinde net olarak görebiliyoruz. Çünkü yatan hastalarımızdaki düşüş yüzümüzü güldürüyor ve 65 yaş üstü hastalarımız da aşı sayesinde hastalığı adeta bir grip niteliğinde sıkıntısız bir şekilde atlatıyor. En kısa sürede eski normallerimize döneceğimize inancımız tam” dedi.

“BÜTÜN SALGINLAR AŞIYLA BİTMİŞTİR”

İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Hakan Pamukçu, “Aşılama yalnızca bireyleri korumakla kalmaz, virüsün yayılmasını hastalık tablosunu ve dünya çapında ölümleri azaltır. Ancak toplumun en az %60’ı aşılanırsa toplumdaki dolaşımı engellenebilir. İlimizde şu ana kadar 119 bin aşı yapıldı. Aşının yaygınlaşması ile vaka ve yoğun bakım sayılarımızda da azalma yaşandı. Unutmayalım ki, bütün salgınlar aşıyla bitmiştir. Kendisini ve ailesini düşünen herkesin vakit kaybetmeden aşı için tüm sağlık tesislerimize başvurmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.