ARTIK 1. LİGDELER

Spora ve sporcuya her fırsatta destek veren Batman Belediyesi’nin öncülüğünde kurulan 1955 Batman Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, 1 lige yükseldi.

Yayın: 31 Mayıs 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 31.05.2021 16:08:16
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Spora ve sporcuya her fırsatta destek veren Batman Belediyesi’nin öncülüğünde kurulan 1955 Batman Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, 1 lige yükseldi. 1.lige terfi yolunda farklı illerde düzenlenen 3 farklı etap müsabakalarında ter döken Batmanlı sporcular ilk olarak Sakarya’da gerçekleşen 1.etap müsabakalarında 3’te 3 yaparak ligde ilk sırada yer aldı. Ardından kendi evleri olan Batman’da düzenlenen 2.etap müsabakalarında 3’te 3 yaparak galibiyet serisini devam ettiren 1955 Batman Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, son olarak da Yozgat’ta yapılan 3. ve son etap müsabakalarında da 3’te 3 yaparak tüm müsabakaları kazandı ve play-off’a gitmeden şampiyonluğunu garantiledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.