Ampute maçları Ankara’ya alındı

Türkiye genelinde pandemiden dolayı daha önce Aksaray’da oynatılacağım açıklanan Ampute futbol maçlarının 20-30 Haziran 2021 tarihleri arasında Ankara’da oynatılacağı açıklandı.

Yayın: 31 Mayıs 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 31.05.2021 11:14:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye genelinde pandemiden dolayı daha önce Aksaray’da oynatılacağım açıklanan Ampute futbol maçlarının 20-30 Haziran 2021 tarihleri arasında Ankara’da oynatılacağı açıklandı. Batman Ampute Spor Kulüp Başkanı Vedat Çoban; “Liglerimiz nihayet başlayacak. Covid-19 nedeniyle 2020 - 2021 yılı ampute futbol Ligleri ertelenmişti. Federasyonumuz tarafından alınan bütün tedbirler çerçevesinde liglerin oynanmasına karar verildi. Ampute futbol 2 ligi'nin daha önce açıklanan 1. Etap maçları, Aksaray ilinde 14-18 Haziran 2021 tarihleri ve ikinci etap maçlarının ise 27 - 30 Haziran tarihinde oynanacağı açıklanmıştı. Gaziantep'te Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı ile kulüp başkanları ile yapılan toplantı sonucunda tek devreli müsabakaların oynanmasına karar verildi. Bunun üzerine federasyon teknik kurulu tekrar toplanarak 20 -30 Haziran 2021 tarihleri arasında Ankara'da maçların oynanmasına karar verildi. Batman Ampute Futbol takımı olarak hazırlıklarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Amacımız yeni transferlerimizle üst lige yükselmektir. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.