ALO 185 TÜM ÇAĞRILARA YANIT VERİYOR

Batman Belediyesi Su ve Kanalizasyon ekipleri, yılın ilk yarısında Belediye Alo 185 telefon hattına gelen toplam 12 bin 532 dilek, talep ve şikâyeti değerlendirerek sorunları kısa sürede çözüme kavuşturdu.

Yaşam Yayın: 16 Temmuz 2021 - Cuma - Güncelleme: 16.07.2021 11:03:47
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News
Kentin değişik noktalarında hazırlanan program çerçevesinde faaliyetlerini yoğun bir şekilde sürdüren Batman Belediyesi ekipleri, Ocak-Haziran 2021 tarihleri arasında yapılan çalışmalarda, kentin birçok mahallesindeki içme suyu hatları ile 2 bin 21 adet sorunu çözdü. Eskiyen kanalizasyon sorunları ile ilgili gelen 10.095 çağrıyı da çözüme kavuşturan ekipler, kent geneline vidanjör hizmeti de sağlıyor. Ekipler ayrıca, baca ve kanalizasyon tıkanmaları ile ilgili olarak 416 çağrıya da anında müdahale etti. Batman Belediyesi, zamandan ve ekonomik açıdan tasarruf sağlayan Kanal Görüntüleme Sistemi sayesinde olası arızaların da önüne geçiyor.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.