‘Alımlar şeffaflık ilkesine dayalı olacak’

Batman Belediye Başkanlığına bağlı İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından alınacak olan 120 personelin mülakatları 30 Eylül 4 Ekim tarihleri arasında yapılacak.

Gündem Yayın: 19 Eylül 2019 - Perşembe - Güncelleme: 19.09.2019 16:28:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediye Başkanlığına bağlı İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından alınacak olan 120 personelin mülakatları 30 Eylül 4 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Batman Belediyesi Personel A.Ş. tarafından 120 beden işçisi alımı ile ilgili 22 Nisan ile 26 Nisan 2019 tarihleri arasında Batman İş Kur İl Müdürlüğü aracılığıyla duyurusu yapılarak ilan edilmişti. 24 Temmuz’da noter huzurunda kura yöntemi ile 600 işçinin belirlendiğini belirtilen Belediye Eş Başkanları, Batman Belediyesine verilen işçi sayısının 120 olduğunu işçi alımı için 30 Eylül 2019 Pazartesi günü ile 4 Ekim  Cuma günü arasında Batman Belediyesi Personel A.Ş. toplantı salonunda mülakat yapılacağını söyledi. Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, alımların şeffaflık ilkesi ile gerçekleştirileceğini belirterek: “Personel alımlarında önceliğimiz şeffaflık, adilane ve demokratik bir anlayış olacaktır” diye konuştular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.