AKSOY” KAÇAK YAPILARA KESİNLİKLE AF YOK”

Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy kaçak yapılara kesinlikle müsaade etmeyeceklerini bu konuda gazetemize bir açıklama yapan Başkan Vekili Aksoy,” Kaçak yapılar şehrin görüntüsünü bozan en büyük etkendir.

Yaşam Yayın: 09 Ağustos 2018 - Perşembe - Güncelleme: 09.08.2018 17:20:54
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Bu yüzden kaçak yapılan yapıları da anında yıkma gibi bir kararlığımız vardır. Bu nedenle vatandaşlarımızın kaçak yapı gibi bir çalışma içine girmemelerini özellikle istirham ediyorum. Kaçak yapıda ısrar edenler hakkında da gerekli kanuni işlemi de yapmaktan kaçınmayacağımızın bilinmesini isterim.” dedi.

ÇÖP TOPLAMAYA YENİ DÜZEN GELİYOR

Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, yeni bir düzenleme ile şehrin temizliğine katkı sunmak adına temizlik işçilerinin mesaide tamamen kontrol altında tutulacağını, her çöp işinde çalışan elemanların bundan sonra devamlı şekilde kontrol altında izleneceklerini söyledi. Yeni bir proje ile ve getirilecek sistemle tüm temizlik işçilerinin izlenebileceğine işaret eden Aksoy, ” Bu düzenleme ile temizlik işçilerimizin performansları her gün izlenecek ve şehrin daha da temiz tutulması sağlanacaktır. “ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.