Aksoy'dan Batmanlılara selam var

Batman'da uzun süre Vali Yardımcılığı yapan ve ardından Batman Belediyesinde Başkan Vekili yapan Ertuğ Şevket Aksoy Marmaris'ten Batmanlılara selam gönderdi.

Yaşam Yayın: 11 Temmuz 2021 - Pazar - Güncelleme: 11.07.2021 23:43:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Vali Yardımcılığı ve Belediye Başkan Vekilliği'nin ardından 2019 yılında Marmaris Kaymakamlığı'na atanan Ertuğ Şevket Aksoy, yolu Marmaris'e düşen tüm Batmanlıları misafir etmeye hazır olduğunu söyledi. Geçtiğimiz günlerde iş amaçlı Ege bölgesine giden Batman Şemsiyeli sokak esnafı Dernek Başkanı ve Hasan Tunç ve beraberindekiler Batman'da görev yapan Marmaris Kaymakamı Aksoy'u makamında ziyaret etti. Hasan Tunç ve beraberindekiler, ''Batman'da Vali Yardımcılığı ve Belediye Başkanlığı döneminde şehrimize hizmet eden sayın Aksoy'u ziyaret etmek istedik. Batman'daki görevi sırasında Şemsiyeli sokağımıza gösterdiği ilgi ve alakadan ve yaptığı hizmetlerinden ötürü teşekkürlerimizi bildirmek istedik. Görevi sırasında sokağa astığımız protesto amaçlı pankartımıza bile hoşgörü ile yaklaşan sayın Valimizin katkılarını unutmuş değiliz. Bizi aynı güzellikte karşılayan ve misafir eden sayın Aksoy'a teşekkürlerimizi sunuyoruz'' dediler.

“BATMAN'LILARA HER ZAMAN KAPIM AÇIK”

2019 Yılında Batman'dan Marmaris Kaymakamlığı’na atanan Ertuğ Şevket Aksoy, Batmanlılara her zaman kapısının açık olduğunu söyledi. Güneydoğu'nun en sıcak illerinden sıcak kanlı insanların kenti olan Batman'da görev yaptığından son derece memnun olduğunu belirten Aksoy, ''Batman görev yapmaktan şeref duyduğum bir şehir. Vali Yardımcılığım döneminde Belediye Başkan Vekili olarak kente onlarca yeşil alan ve kalıcı projeler kazandırdık keşke daha çok imkanımız ve zamanımız olsaydı daha çok çalışabilseydik. Batman hizmete layık bir şehir, tüm Batmanlılara kucak dolusu selamlarımı iletiyor ve kapımın onlara her zaman açık olduğunu belirtmek istiyorum'' dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.