“AKREDİTE ODA OLDUK”

İki dönemdir Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevini yapan BATSO Başkanı Demir, “Göreve gelmemizle klasik oda anlayışından çıkarak toplam kalite yönetişim anlayışı ile BATSO’yu yenileyip Akredite Oda olduk” dedi.

Yaşam Yayın: 14 Eylül 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 14.09.2022 10:26:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

“AMACIMIZ HİZMET KALİTESİNİ DAHADA YÜKSELMEKTİR”

Batman vizyonuna uygun bir şekilde üyelere hızlı ve kaliteli hizmet sunma gayesiyle yaptıkları çalışmalar sonucu akredite oda unvanını aldıklarına işaret eden Demir, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bağlı olarak 365 Oda/Borsa içerisinde 17. Akredite Oda olduk. Batman Ticaret ve Sanayi Odası olarak Batman’a ve üyelerimize; standartlara uygun daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla, akredite olarak güvencemizi arttırıp, hizmet kalitemizi yükseltiyoruz” dedi. Yönetime geldikten sonra en kısa süre içerisinde klasik oda anlayışından çıkarak toplam kalite yönetişim anlayışı ile odayı yenileyip ‘Akredite Oda’ olduklarına dikkat çeken Başkan Demir, “Bu düşünceyle yönetime geldikten sonra en kısa süre içerisinde klasik oda anlayışı ve düşünce yapısından çıkarak hizmet standardı, sistem bütünlüğü oluşturmak ve toplam kalite yönetişim anlayışı ile odamızı yenileyip Akredite Oda olduk” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.