Akdemir, Türkiye birincisi oldu

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından 2019 yılı için yapılan ‘Milli Hakem Uygulama’ sınavında Batmanlı Milli hakem Hamdullah Akdemir, tüm rakiplerini geride bırakarak Türkiye birincisi oldu.

Yayın: 18 Haziran 2019 - Salı - Güncelleme: 18.06.2019 19:45:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından 2019 yılı için yapılan ‘Milli Hakem Uygulama’ sınavında Batmanlı Milli hakem Hamdullah Akdemir, tüm rakiplerini geride bırakarak Türkiye birincisi oldu.  24 Milli Güreş hakeminin katılım sağladığı sınavda 5 kişi başarısız olarak sınavı geçemedi. Batmanlı Milli Güreş hakem Akdemir’i sırasıyla Bursa’dan Alper Sezai Polat ve Erzincan’dan Muhammed Ezgin takip etti. Alınan başarının tesadüf olmadığını belirten Güreş Batman İl Temsilcisi Ertan Çelik, Petrol kentinin her şeyin en güzelini hak ettiğini söyledi. İl Temsilcisi Çelik; “Milli Hakemimiz Hamdullah Akdemir, Millilik sınavında birinci olarak gururumuz olmuştur. Doğru, disiplinle, sabırlı ve emek verilerek yapılan çalışmalarımızın karşılığını alıyoruz. Bize her türlü konuda destek veren Gençlik ve Spor İl Müdürümüz sayın Halil Eren’e, kulüplerimize, kamu kurum ve kuruluşlarımıza ve Batman halkımıza teşekkür ediyoruz. Bu gurur tüm Batman halkınındır” diye konuştu. Sınavda birinci olan Milli güreş hakemi Akdemir ise, Batman’ı ve ülkeyi her platformda gururla temsil etmeye devam edeceğini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.