Akbaş’tan “Nazilli’ye Batman zulmü” haberine tepki

Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, Manşet Aydın Gazetesi’nden Mustafa Çelik’in kaleme aldığı ‘’Nazilli’ye Batman zulmü’’ ve ‘’Nazilli’ye Batman işkencesi’’ haberinin yanıt verdi.

Yayın: 04 Eylül 2022 - Pazar - Güncelleme: 04.09.2022 13:02:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Nazilli medyasında yer alan, “Ev sahibi ekip Batman Petrolspor, 20.00’de oynanacak maçı 1 saat geriye almayınca Nazilli Belediye, 1.416 kilometrelik yolu otobüsle dönmek zorunda kalacak” haberinin asılsız olduğunu belirten Batman Petrolspor A.Ş. Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş; “Futbol Federasyonu karşılaşmanın saatini 1 hafta önceden 20.00 olarak açıklamıştı. Bizler de ilk iç saha maçımızda taraftarlarımızın biletlerine önceden ulaşabilmesi için üç gün önceden basarak satışa sunduk. Durum böyleyken rakip takımın yöneticileri maça 1-2 gün kala maç saatini değiştirmesini istemiştir. Bütün organizasyon tamamlanmasına rağmen geç gelen bir talebi değerlendirmemiz mümkün olmamıştır. Futbolun kardeşlik bağlarını geliştiren en önemli araçlardan biri olduğunun bilincinde bir kulüp olduğumuz futbol kamuoyunca bilinmektedir. Nazilli medyasının ve yöneticilerinin ‘Nazilli’ye Batman zulmü’ açıklamaları futbolun ruhuna aykırıdır. Bu tür haberler iki şehrin taraftarlarını karşı karşıya getirmekten öte bir şey değildir. Nazilli Belediye’yi diğer takımları karşıladığımız gibi en iyi şekilde karşılayacağız. Ayrıca geçen hafta Soma deplasmanına bizler de aynı şartlarda gittik. Nazilli Belediye’nin 1 gün fazladan Batman’da misafir olmak yerine otobüsle ulaşımlarını sağlamaları kendi takdirleridir. Batman’da 1 gün fazla kalmalarının ne zararı olabilirdi ki? Henüz sezonun başında olmamıza rağmen kullanılan bu dili ve tavırları doğru bulmuyoruz. Batman’ın misafirperverliği ortadadır, bunu sorgulamak kimsenin haddi değildir” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.