Akademisyenlere proje hazırlama ve yönetim stratejileri eğitimi

Batman Üniversitesi Proje Ofisi Koordinatörlüğü tarafından, üniversitede görevli akademisyenler için "Akademisyenler için proje hazırlama ve yönetim stratejileri" eğitimi düzenlendi.

Gündem Yayın: 07 Temmuz 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 07.07.2021 21:17:40
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

Batman Üniversitesi Proje Ofisi Koordinatörlüğü tarafından, üniversitede görevli akademisyenler için "Akademisyenler için proje hazırlama ve yönetim stratejileri"  eğitimi düzenlendi. Merkez Kampüs konferans salonunda düzenlenen eğitim programına 50 akademisyen katıldı. Eğitimler, Yozgat Bozok Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Böyükata, Diyarbakır Dicle Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hamdi Temel ile Siirt Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Şahin tarafından verildi. İki gün süren eğitimin ardından katılımcı akademisyenlere katılım belgesi verildi. Belgeler, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin, tarafından verildi.​

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.