ADSM’ye Periodontoloji Uzmanı atandı

Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne Periodontoloji Uzmanı atandı. Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne atanan Dişeti Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı hasta kabulüne başladı.

Sağlık Yayın: 30 Ocak 2020 - Perşembe - Güncelleme: 30.01.2020 18:38:33
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne Periodontoloji Uzmanı atandı. Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne atanan Dişeti Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı hasta kabulüne başladı. Diyarbakır doğumlu Mehmet Kızıltoprak, ilköğretim ve lise eğitimini Diyarbakır’da tamamlayarak 2015 yılında Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun oldu. Kızıltoprak, 2015 yılı Eylül ayında Diş Hekimliği Uzmanlık Sınavında İnönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji Bölümünü kazanarak 2019 yılında uzmanlık eğitimini tamamladı. Periodontoloji polikliniğinde dişeti hastalıkları ile ilgili tüm tedaviler ve implant tedavileri konusunda hizmet vereceğini belirten Dr. Kızıltoprak; “Hastalarımıza şimdiden merhaba diyor ve acil şifalar diliyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.